VectorLinux
December 18, 2014, 05:13:19 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: quit does not work in xfce start menu  (Read 1205 times)
kc1di
Packager
Vectorian
****
Posts: 1125


Morse Code Early digital mode. John 3:16


« on: December 23, 2007, 05:48:27 am »

This may be a XFCE issue but thought I'd put it out there incase someone else has an answer to it.
When I click on the Menu button and then on quit.  nothing happens.. if i right click the screen and click quit from the pop up menu  it works properly. 
this is in VL 5.9 std Gold.  Just installed have really not  had the opportunity to do much on it yet.. will this afternoon after work.
Merry Christmas to all,
« Last Edit: December 23, 2007, 11:11:55 am by kc1di » Logged

Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #1 on: December 23, 2007, 07:37:57 am »

It's an XFCE issue that has been around for a while.
Logged
kc1di
Packager
Vectorian
****
Posts: 1125


Morse Code Early digital mode. John 3:16


« Reply #2 on: December 23, 2007, 11:12:27 am »

Thank you I take it there is no resolution as yet?
Logged

Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4038



« Reply #3 on: December 23, 2007, 12:36:14 pm »

Not that I know of. I find that the "logout" button on the right hand side of the panel often works when menu>quit doesn't. YMMV
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!