VectorLinux
September 21, 2014, 05:49:28 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Vector will not boot  (Read 767 times)
clemkonan
Member
*
Posts: 16


« on: March 06, 2008, 05:28:19 pm »

I am running 5.9 I believe , everything was working well then swapped video cards and on boot up instead of sliding through the two screens with penguins and requesting my user name and password, the penguin screen comes up in full size  and ask for a log in.

How do I restore VL back to normal.

Logged
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2283


« Reply #1 on: March 06, 2008, 05:32:44 pm »

Login as root. Then try running vxconf and just follow the process.
If that doesn't work, you can do:

Code:
cp /etc/X11/xorg.conf-vesa /etc/X11/xorg.conf

to get a gui with a generic driver until the problem is fixed in a definitive way.

HTH
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!