VectorLinux
September 23, 2014, 12:01:00 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Vl 5.9 and 'Call of Duty' on new HD  (Read 899 times)
reb
Vectorite
***
Posts: 136


The BOSS


« on: March 19, 2008, 08:54:38 am »


I installed 5.9 on an 80gig HD, so this is a clean install.  I down loaded the loki installer for Call of Duty and installed the game on it.  Since I never did get 'cedega' running properly on my other linux box, I didn't put it on this HD, however I've been playing the game with 'wine"  for weeks now.   When I try to start the game on this HD I get the following error.

"Wine(X)/Cedega not in your PATH"

This throws me for a loop since I didn't install 'cedega' on this HD. I did download and install the latest update for 'Wine'.  So why is Wine looking for Cedega anyway?   I ran "updatedb", then ran "locate" for cedega, Cedega, transgaming, Transgaming, TransGaming and come up with absolutely nothing.  So I'm out of ideas.   Huh

I'm open for any and all suggestions.

reb
Logged

Ye Ole Montana Saddle Tramp
Nothing is right or wrong, good or bad, only thinking makes it so.  Think about it.
Running a Vector Linux VL3300 with 1 SATA 80GB HDD and 1GB DDR 400 ram, DVD+-RW , and VL 5.9 Delux
lagagnon
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1922



WWW
« Reply #1 on: March 19, 2008, 09:16:47 am »

Did you run "winecfg" first?
Logged

"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll
reb
Vectorite
***
Posts: 136


The BOSS


« Reply #2 on: March 20, 2008, 06:37:54 pm »

No, lagagnon I didn't.  I wasn't aware that I was suppose to.  I never did run it on 5.8, and I played "CoD" fine.  I had troubles getting it to run at first, but the MALLOC_CHECK_=0 command would start the game fine. 

When I try now to run 'winecfg'  either as user or su, I get the bash error 'winecfg: command not found'.  So obviously I need more information.  Sad 

reb
Logged

Ye Ole Montana Saddle Tramp
Nothing is right or wrong, good or bad, only thinking makes it so.  Think about it.
Running a Vector Linux VL3300 with 1 SATA 80GB HDD and 1GB DDR 400 ram, DVD+-RW , and VL 5.9 Delux
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!