VectorLinux
November 23, 2014, 01:40:05 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Unable to --upgrade due to missing 'hal-info' package.  (Read 1283 times)
vredfreak
Member
*
Posts: 2



« on: March 27, 2008, 05:34:56 am »

No matter what sources I use for slapt-get, --upgrade always fails because it can't find the listed hal-info package.  So I went to a few of the mirrors in my browser, and lo-and-behold, the "meta" and "txt" files are present, but the actual package is not.  The exact package in question is "hal-info-20071212-noarch-1".  I checked three different sources in my browser and the situation was the same at all three.  I'm not sure if this has anything to do with it or not, but the meta file lists the package as a "tgz" file instead of a "tlz" file (neither of which is present).

Thanks.
Logged

VL 6.0 Standard
caitlyn
Packager
Vectorian
****
Posts: 2876


WWW
« Reply #1 on: March 27, 2008, 10:17:00 am »

I've run into this too.  You can still upgrade by excluding hal-info.  Your exclude list is on the second line of your /etc/slapt-get/slapt-getrc file.  You can also upgrade specific packages at the command line.

I've reported this problem before.  Hopefully it will get fixed soon.
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
CentOS 6.5 (will try VL64-7.1 soon)

Toshiba Satellite A135-S4727,  Intel Pentium T2080 / 1.73 GHz, 2GB RAM, Intel GMA 950

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video, VL 7.1
vredfreak
Member
*
Posts: 2



« Reply #2 on: March 27, 2008, 05:34:57 pm »

Thanks for the reply.  I did see your post, but it was a few weeks old and the only suggestion was to change mirrors, which obviously doesn't help.  So I thought I'd start a different thread.  While this isn't really a show-stopper, I'd still like to get it resolved.

Thanks.
Logged

VL 6.0 Standard
caitlyn
Packager
Vectorian
****
Posts: 2876


WWW
« Reply #3 on: March 27, 2008, 06:58:51 pm »

Me too.
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
CentOS 6.5 (will try VL64-7.1 soon)

Toshiba Satellite A135-S4727,  Intel Pentium T2080 / 1.73 GHz, 2GB RAM, Intel GMA 950

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video, VL 7.1
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!