Please support VectorLinux!

Author Topic: No Opera in repos  (Read 3335 times)

budulay

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 568
  • NewComer
No Opera in repos
« on: May 28, 2008, 09:30:54 am »
I feel myself very dumb but I couldn't find opera in repos. is it there at all?
VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!

overthere

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1311
Re: No Opera in repos
« Reply #1 on: May 28, 2008, 12:10:50 pm »
The Opera package is on the VL-cd in the net folder if that helps
Everything Is Relative

kc1di

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1125
  • Morse Code Early digital mode. John 3:16
Re: No Opera in repos
« Reply #2 on: May 28, 2008, 12:16:16 pm »
I feel myself very dumb but I couldn't find opera in repos. is it there at all?

I could only fine Opera 9.24 it think it was .. it's at  http://ftp.osuosl.org/pub/vectorlinux/veclinux-5.9/old/net/
Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608

budulay

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 568
  • NewComer
Re: No Opera in repos
« Reply #3 on: May 29, 2008, 05:46:12 am »
Thanks.
I think, maybe it Opera 9.50b, which is included in VL 5.9 STD should be added to repos?
VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!

The Midnight Coder

  • Member
  • *
  • Posts: 21
  • Vectorbie
Re: No Opera in repos
« Reply #4 on: June 15, 2008, 10:33:26 pm »
The final version of Opera 9.50 has been released. Has it been added to the repos?

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: No Opera in repos
« Reply #5 on: June 17, 2008, 05:24:21 pm »
I've been using Opera for many years and have never used a repo package for it. I just download Other/StaticRPM, Static QT package, Download this package in TAR.GZ format. Then I unpack it into its own directory, su to root, and run the Install.sh script. I accept the defaults and run ldconfig after the installation is complete.

The Slackware package for Slackware 11 or 12 would probably work, too.
--GrannyGeek
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller