VectorLinux
April 19, 2014, 07:08:16 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: No Opera in repos  (Read 2914 times)
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« on: May 28, 2008, 09:30:54 am »

I feel myself very dumb but I couldn't find opera in repos. is it there at all?
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
overthere
Vectorian
****
Posts: 1221



« Reply #1 on: May 28, 2008, 12:10:50 pm »

The Opera package is on the VL-cd in the net folder if that helps
Logged

Everything Is Relative
kc1di
Packager
Vectorian
****
Posts: 1125


Morse Code Early digital mode. John 3:16


« Reply #2 on: May 28, 2008, 12:16:16 pm »

I feel myself very dumb but I couldn't find opera in repos. is it there at all?

I could only fine Opera 9.24 it think it was .. it's at  http://ftp.osuosl.org/pub/vectorlinux/veclinux-5.9/old/net/
Logged

Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #3 on: May 29, 2008, 05:46:12 am »

Thanks.
I think, maybe it Opera 9.50b, which is included in VL 5.9 STD should be added to repos?
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
The Midnight Coder
Member
*
Posts: 21

Vectorbie


« Reply #4 on: June 15, 2008, 10:33:26 pm »

The final version of Opera 9.50 has been released. Has it been added to the repos?
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #5 on: June 17, 2008, 05:24:21 pm »

I've been using Opera for many years and have never used a repo package for it. I just download Other/StaticRPM, Static QT package, Download this package in TAR.GZ format. Then I unpack it into its own directory, su to root, and run the Install.sh script. I accept the defaults and run ldconfig after the installation is complete.

The Slackware package for Slackware 11 or 12 would probably work, too.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!