VectorLinux
October 24, 2014, 07:16:18 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Forum is Back  (Read 22998 times)
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3185



« Reply #30 on: July 15, 2008, 01:43:07 pm »

Very nice... speed is great here.

Can't complain.... congrats Wink

EDIT:
Ahh... Avatars are missing...
other than that... it's fine
Logged

kc1di
Packager
Vectorian
****
Posts: 1125


Morse Code Early digital mode. John 3:16


« Reply #31 on: July 15, 2008, 01:56:46 pm »

New Forum was Great which one should we posted to ?

speed was good and everything except the avitars is there. Smiley
Logged

Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608
Masta
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 725



« Reply #32 on: July 15, 2008, 04:45:48 pm »

Very nice... speed is great here.

Can't complain.... congrats Wink

EDIT:
Ahh... Avatars are missing...
other than that... it's fine
avatars will be back in action , I promise Smiley .. for now, let's check performance issues and those things. The guys n gals of the new site and server have been working long and hard to bring things together. I'm sure after testing is done everything will be back to normal.
Logged
exeterdad
Packager
Vectorian
****
Posts: 2046



« Reply #33 on: July 15, 2008, 05:48:32 pm »

Seems quite fast! Didn't test other than browse. But I went through a bunch of links and it looks great.
Logged
SuSE-Refugee
Ex-Officio
Vectorite
****
Posts: 205


Dude In The Snappy Hat


« Reply #34 on: July 15, 2008, 10:14:38 pm »

Looks ok.
Quite responsive, but the real test will be when it's in full use.
It always is.
Logged

<Lame sig>
sqisteve
Administrator
Member
*****
Posts: 7


« Reply #35 on: July 16, 2008, 01:55:16 pm »

Avatars on http://forum.vectorlinux.com/ should be working now. Please let me know if there are any that do not work and provide a link to that post. No one should be posting to forum.vectorlinux.com just yet, but we are getting close =)

-Steve at SQI
Logged
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3185



« Reply #36 on: July 16, 2008, 01:56:43 pm »

Nice... everything seems fine.

Please hurry up.... I want to post at super fast speeds... Wink
Logged

Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!