Please support VectorLinux!

Author Topic: Forum is Back  (Read 24300 times)

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3208
Re: Forum is Back
« Reply #30 on: July 15, 2008, 01:43:07 pm »
Very nice... speed is great here.

Can't complain.... congrats ;)

EDIT:
Ahh... Avatars are missing...
other than that... it's fine

kc1di

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1125
  • Morse Code Early digital mode. John 3:16
Re: Forum is Back
« Reply #31 on: July 15, 2008, 01:56:46 pm »
New Forum was Great which one should we posted to ?

speed was good and everything except the avitars is there. :)
Dave
( Living Somewhere in Maine USA)
Registered Linux User #462608

Masta

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 725
Re: Forum is Back
« Reply #32 on: July 15, 2008, 04:45:48 pm »
Very nice... speed is great here.

Can't complain.... congrats ;)

EDIT:
Ahh... Avatars are missing...
other than that... it's fine
avatars will be back in action , I promise :) .. for now, let's check performance issues and those things. The guys n gals of the new site and server have been working long and hard to bring things together. I'm sure after testing is done everything will be back to normal.

exeterdad

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2046
Re: Forum is Back
« Reply #33 on: July 15, 2008, 05:48:32 pm »
Seems quite fast! Didn't test other than browse. But I went through a bunch of links and it looks great.

Megamieuwsel

  • Ex-Officio
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 210
  • Dude In The Snappy Hat
Re: Forum is Back
« Reply #34 on: July 15, 2008, 10:14:38 pm »
Looks ok.
Quite responsive, but the real test will be when it's in full use.
It always is.
<Lame sig>

sqisteve

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 9
Re: Forum is Back
« Reply #35 on: July 16, 2008, 01:55:16 pm »
Avatars on http://forum.vectorlinux.com/ should be working now. Please let me know if there are any that do not work and provide a link to that post. No one should be posting to forum.vectorlinux.com just yet, but we are getting close =)

-Steve at SQI

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3208
Re: Forum is Back
« Reply #36 on: July 16, 2008, 01:56:43 pm »
Nice... everything seems fine.

Please hurry up.... I want to post at super fast speeds... ;)