VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Problems with onboard sound and stability issues  (Read 1175 times)

ronnie_gogs

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Problems with onboard sound and stability issues
« on: July 01, 2008, 08:54:34 am »

Hi,

   This is my first problem which I am facing.My onboard sound is not working and when I try to  play any media files the
system hangs and I have to restart....

 I had a problem with my network before this which was resolved by me aftera  a lot of time was spent on it....

this my config
PIII, 550 Mhz
128 MB ram
80 gb x 2 hdd
ECS motherboard

I would have given lsmod and lspci o/p as given by others in quotes but i don't know how to copy from text from xterminal  ???

lspci is showing the sound controller

PS : i am a complete linux noob... all day i learned what I could
Logged

The Headacher

  • Louder than you
  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1553
  • I like the bass to go BOOM!
    • Multimedia on VL (work in progress)
Re: Problems with onboard sound and stability issues
« Reply #1 on: July 07, 2008, 12:50:58 pm »

Quote
i don't know how to copy from text from xterminal
You can select it with the left mousebutton, then paste it with the middle mousebutton (wheel) or both buttons at the same time if you have a 2 button mouse. Once you get used to it you'll miss it every time you use Windows. I know I do :D.
Logged
Most music on my soundcloud page was arranged in programs running on VL.