VectorLinux
October 31, 2014, 09:41:51 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: We are now in our new home  (Read 50177 times)
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #15 on: August 12, 2008, 02:52:29 pm »

Yea, it does take longer to find "that post by what's-his-name that mentioned something slightly related to my problem".
Tiring...
But sometimes (rarely) it works just fine. Something to do with the search terms, I guess.
Logged
wcs
Packager
Vectorian
****
Posts: 1144


« Reply #16 on: August 12, 2008, 02:55:23 pm »

Even when restricting the search to specific subforums, I still get results that are in other subforums.
Logged
SuSE-Refugee
Ex-Officio
Vectorite
****
Posts: 205


Dude In The Snappy Hat


« Reply #17 on: August 13, 2008, 08:19:55 pm »

"Echo!" on the search-issues and maybe it's time to remove that link to the old boards in the top-announcement? Doesn't work anymore for a long time now...
(Although I'd still like to see it hosted *somewhere* to look up some old stuff...)
Logged

<Lame sig>
budulay
Packager
Vectorian
****
Posts: 568


NewComer


« Reply #18 on: November 06, 2008, 09:39:31 am »

Other small issue: I could not upload my own personalized picture. Get nothing every time.
However, I could set a link for it.

PS.
Forum Search still gives funny results.
Logged

VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!
StrayBit
Vectorite
***
Posts: 373



« Reply #19 on: November 24, 2008, 01:31:31 pm »

I also tried to upload my picture about the same time as budulay and got the same result.  Tried again this morning and it said it was too large!  I have this picture on another forum that seems to use this same engine.
Logged

Dell GX280: [7.0-Gold-Final], 6.0-Gold-Final, 5.9-Gold
HP 670 Win7 & VL7.0
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!