VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2]

Author Topic: We are now in our new home  (Read 55561 times)

wcs

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1144
Re: We are now in our new home
« Reply #15 on: August 12, 2008, 03:52:29 pm »

Yea, it does take longer to find "that post by what's-his-name that mentioned something slightly related to my problem".
Tiring...
But sometimes (rarely) it works just fine. Something to do with the search terms, I guess.
Logged

wcs

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 1144
Re: We are now in our new home
« Reply #16 on: August 12, 2008, 03:55:23 pm »

Even when restricting the search to specific subforums, I still get results that are in other subforums.
Logged

Megamieuwsel

  • Ex-Officio
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 210
  • Dude In The Snappy Hat
Re: We are now in our new home
« Reply #17 on: August 13, 2008, 09:19:55 pm »

"Echo!" on the search-issues and maybe it's time to remove that link to the old boards in the top-announcement? Doesn't work anymore for a long time now...
(Although I'd still like to see it hosted *somewhere* to look up some old stuff...)
Logged
<Lame sig>

budulay

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 568
  • NewComer
Re: We are now in our new home
« Reply #18 on: November 06, 2008, 09:39:31 am »

Other small issue: I could not upload my own personalized picture. Get nothing every time.
However, I could set a link for it.

PS.
Forum Search still gives funny results.
Logged
VL6.0-Light@MSI MS-1652(AMD TurionX2 ZM-84 2300 MHZ, 4 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GForce 9600M GT, GIGABYTE AirCruiser N300)
Registered Linux user #473602
SlackBuild Repository for VL7.Not much but it's a start. Join in!

StrayBit

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 393
Re: We are now in our new home
« Reply #19 on: November 24, 2008, 01:31:31 pm »

I also tried to upload my picture about the same time as budulay and got the same result.  Tried again this morning and it said it was too large!  I have this picture on another forum that seems to use this same engine.
Logged
Dell GX280: [7.0-Gold-Final], 6.0-Gold-Final, 5.9-Gold
HP 670 Win7 & VL7.0
Pages: 1 [2]