VectorLinux
August 27, 2014, 12:50:31 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: no msn clients work  (Read 2331 times)
Triarius Fidelis
Vecteloper
Vectorian
****
Posts: 2399


Domine, exaudi vocem meam


WWW
« on: August 07, 2008, 03:30:20 pm »

Quite suddenly, MSN support in Pidgin stopped working. aMSN doesn't work either. All other instant messenger protocols function properly.

I have a feeling my ISP is to blame somehow. What can I do besides use Meebo? I'm, like, really pissed off and stuff.
Logged

"Leatherface, you BITCH! Ho Chi Minh, hah hah hah!"

Formerly known as "Epic Fail Guy" and "Döden" in recent months
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4022



« Reply #1 on: August 07, 2008, 04:49:23 pm »

MSN is working for me with Pidgin 2.3.1. aMSN 0.97 (12/25/2997) worked a while back, but does not any more Sad
Logged
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2282


« Reply #2 on: August 07, 2008, 04:53:43 pm »

Maybe a change in the protocol? Working only kopete here, no pidgin or amsn but I have older versions than nightflier.
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2282


« Reply #3 on: August 07, 2008, 05:04:03 pm »

yup, Pidgin working again after upgrading to 2.3.1, I had a small problem with the package though, I got

Code:
pidgin: error while loading shared libraries: libpurple.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

and

Code:
error while loading shared libraries: libgnt.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

I have libpurple.so.0.4.3 and libgnt.so.0.0.0 (hey they should push the development a bit Tongue), so solved with a couple of symlinks.
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3256


-- Just being myself --


« Reply #4 on: August 07, 2008, 05:30:08 pm »

I have packaged pidgin-2.4.3 for VL59. Pls try it from VL testing repo. Thanks.
Logged
Triarius Fidelis
Vecteloper
Vectorian
****
Posts: 2399


Domine, exaudi vocem meam


WWW
« Reply #5 on: August 07, 2008, 05:38:15 pm »

Alright it's working again finally

And, Hell's Bells, NINE people added me yesterday...

http://i36.tinypic.com/ap8vh4.png
Logged

"Leatherface, you BITCH! Ho Chi Minh, hah hah hah!"

Formerly known as "Epic Fail Guy" and "Döden" in recent months
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2282


« Reply #6 on: August 07, 2008, 05:47:56 pm »

I have packaged pidgin-2.4.3 for VL59. Pls try it from VL testing repo. Thanks.

Sorry my mistake on the version number, was 2.4.3 from the repo Sad.
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
rbistolfi
Packager
Vectorian
****
Posts: 2282


« Reply #7 on: August 07, 2008, 05:50:00 pm »

Alright it's working again finally

And, Hell's Bells, NINE people added me yesterday...

http://i36.tinypic.com/ap8vh4.png

Shame I was Upptagen Smiley
Logged

"There is a concept which corrupts and upsets all others. I refer not to Evil, whose limited realm is that of ethics; I refer to the infinite."
Jorge Luis Borges, Avatars of the Tortoise.

--
Jumalauta!!
hata_ph
Packager
Vectorian
****
Posts: 3256


-- Just being myself --


« Reply #8 on: August 07, 2008, 08:29:23 pm »

I have packaged pidgin-2.4.3 for VL59. Pls try it from VL testing repo. Thanks.

Sorry my mistake on the version number, was 2.4.3 from the repo Sad.

are you sure? it work for me so far.....
Logged
brig001
Member
*
Posts: 31


« Reply #9 on: August 09, 2008, 06:33:05 am »

I had this problem once, it turned out that my cached certificates were out of date.  I deleted them and the new ones were automatically downloaded.
I think they were the ones in ~/.purple/certificates/x509/tls_peers

A quick google would confirm this.
HTH.
Logged
Triarius Fidelis
Vecteloper
Vectorian
****
Posts: 2399


Domine, exaudi vocem meam


WWW
« Reply #10 on: August 09, 2008, 08:06:10 pm »

Well updating sure worked, I can say this much
Logged

"Leatherface, you BITCH! Ho Chi Minh, hah hah hah!"

Formerly known as "Epic Fail Guy" and "Döden" in recent months
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!