VectorLinux
October 25, 2014, 03:48:46 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BloqNum LED goes off after exiting vasm  (Read 882 times)
telepibe
Member
*
Posts: 19



« on: August 13, 2008, 11:39:47 am »

This is really silly but I made a few errors until figured that just the LED goes out.

I don't know wheter this is a bug or what.

I'll explain a little more. With the bloqNum on (light and "function") I enter vasm, then exit and the light goes off but I can still use the numpad  Huh. If I enter and exit again remains the same.
So, if I want the light to correspond with the numlock status I have to press Numlock (thus disabling the keypad) enter and exit vasm again.

Is there a way to fix this?

PS: It's hard for me to express myself in english and I never know if what I'm writing is ok or not so if you can point out any errors I could have made it'll be great. Thank you.  Embarrassed
Logged

Runnning VL 5.9 Light on Desktop P133 Mhz, 64 Mb Ram, 4 Gb harddisk.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!