VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9 [SOLVED]  (Read 1641 times)

majisterludi

  • Member
  • *
  • Posts: 28
HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9 [SOLVED]
« on: August 27, 2008, 03:46:39 pm »

Where is this how-to? I have been merrily going round in circles clicking on links and doing searches but the How-To eludes me.

dan
« Last Edit: August 28, 2008, 09:32:50 pm by majisterludi »
Logged
5.9 Standard GOLD built on Dec-16-07

lagagnon

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1922
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9
« Reply #1 on: August 27, 2008, 10:03:57 pm »

Didn't you look in the HOWTO Forum? It's right there on the second page. Typing HOWTO and compiz in the forum search would also have found it for you:
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=4422.0
Logged
"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9
« Reply #2 on: August 27, 2008, 11:56:41 pm »

Quote
Didn't you look in the HOWTO Forum? It's right there on the second page. Typing HOWTO and compiz in the forum search would also have found it for you:
http://forum.vectorlinux.com/index.php?topic=4422.0

I followed the suggested link, which suggested another link, which no longer existed.

I was just following it to see what all the fuss was about.  I've never had to do anything more than open Gslapt select the line for 'compiz-fusion  version 20080108' and execute.  Then when installed I simply go Menu-->System-->Compiz fusion icon, and that's it. I'm running compiz.

Right clicking the compiz icon in the panel bar then gives me the menu to control how I want compiz to behave.

That being said, however, majisterludi is right. I couldn't open this link either.

http://vectorlinux.com/wiki/doku.php?id=howtos:compiz-fusion

Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3235
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9
« Reply #3 on: August 28, 2008, 05:45:41 am »

Yeah... the wiki was lost the last time VL was under attack. So I'm afraid that article is gone for good

I dont have the time to write it again :(

maybe someone else could

lagagnon

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1922
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9
« Reply #4 on: August 28, 2008, 08:31:20 am »

...very sorry, I did not realize that link was dead.
Logged
"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll

Masta

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 725
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9
« Reply #5 on: August 28, 2008, 06:42:06 pm »

I think stretchedthin gave a good simple how to already , in his reply. Maybe that can be added into the How To ?
Logged

majisterludi

  • Member
  • *
  • Posts: 28
Re: HOWTO: Install compiz-fusion on VectorLinux 5.9 [SOLVED]
« Reply #6 on: August 28, 2008, 06:45:36 pm »

Thanks! I did as you said you did and installed compliz-fusion and it works fine. I had tried installing something called compliz and got nowhere with it. I was just using it to test a video card that I plan to sell on ebay, and wanted to use the fact that it could run this compositing software as a selling point.

Thanks again.

I was just following it to see what all the fuss was about.  I've never had to do anything more than open Gslapt select the line for 'compiz-fusion  version 20080108' and execute.  Then when installed I simply go Menu-->System-->Compiz fusion icon, and that's it. I'm running compiz.

Right clicking the compiz icon in the panel bar then gives me the menu to control how I want compiz to behave.

That being said, however, majisterludi is right. I couldn't open this link either.

http://vectorlinux.com/wiki/doku.php?id=howtos:compiz-fusion


Logged
5.9 Standard GOLD built on Dec-16-07