VectorLinux
October 22, 2014, 06:42:46 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Can no longer print after CUPS update  (Read 3582 times)
edward
Member
*
Posts: 25


« Reply #15 on: September 17, 2008, 05:18:25 pm »

I've had a ton of problems, in too short of a period of time.  This says it all.

Plus, it actually took the software four (4) hours just to install.  I've used other distros in the past on this same system that installed far more than VL did and it took those less than 45 minutes.

All this started after I updated it.

Sorry, but I'm done with it.


Logged
caitlyn
Packager
Vectorian
****
Posts: 2876


WWW
« Reply #16 on: September 17, 2008, 07:17:05 pm »

Four hours?  Something was wrong with your CD or iso.  You've finally identified the problem.

You can blame Vector Linux all you want but a bad download or bad burn will do in any software.
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
CentOS 6.5 (will try VL64-7.1 soon)

Toshiba Satellite A135-S4727,  Intel Pentium T2080 / 1.73 GHz, 2GB RAM, Intel GMA 950

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video, VL 7.1
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!