VectorLinux
April 23, 2014, 07:02:11 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Wired Internet  (Read 830 times)
Jesse
Member
*
Posts: 11


« on: October 31, 2008, 06:50:41 am »

Hi

At my VL light installation, when i put in the internet cable, i have no connection.

Any toughts?
Many thanks in advance Smiley
Logged
lagagnon
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1922



WWW
« Reply #1 on: October 31, 2008, 06:58:09 am »

Did you try rebooting?
Logged

"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll
caitlyn
Packager
Vectorian
****
Posts: 2839



WWW
« Reply #2 on: October 31, 2008, 07:38:27 am »

There isn't nearly enough information here.  What type of network card (NIC) do you have?  What type of internet connection?  I'm assuming ethernet but are you connecting to a DSL router, a cable modem, a local area network, or what?

Please post the output of the following commands (run as root) in a terminal window:

/sbin/ifconfig -a

lsmod

With sufficient information we can figure this out for you.
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
VLocity Linux 7.0-rc1

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video
VL 7.0 Light
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!