VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS  (Read 2220 times)

phonky

  • Member
  • *
  • Posts: 1
Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS
« on: November 02, 2008, 02:58:24 pm »

 :'( Couldn't successfully install Light version.

I first tried via vlinstall-iso script on a loop-device mounted VL5.9-Light-FINAL.iso  from my other ubuntu installation, then re-installed everything
from the ISO on CD. Nope.

The installation runs fine. When booting the system, when X should come up, it just hangs with a weird purple-ish
blurred vector linux login screen. Can't do anything else than reset and reboot.

Starting on the other ubuntu partition, mounting the VL-light and setting in inttab the runlevel to 2,
allows me to boot VL-light into textmode later.

If I try to startx from there, I get a different reaction. X doesn't start, I get a
"Fatal server error:
Caught signal 11.  Server aborting".
(See attached Xorg0.log for details)

??????????????

My setup (certainly not the last high-end machine :-) )
Pentium III 550 Mhz
512MB RAM
Intel 440BX/ZX/DX -82443BX/ZX/DX Host Brigde
Matrox Graphics
MGA 1064SG Mystique graphics card (donno, 2 or 4 MB...)
(mga X server modul )
Philips 170B2 17" flat screen

Logged