VectorLinux
September 02, 2014, 11:12:31 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Installation of VL5.9-Light-FINAL: X FAILS  (Read 2068 times)
phonky
Member
*
Posts: 1


« on: November 02, 2008, 02:58:24 pm »

 Cry Couldn't successfully install Light version.

I first tried via vlinstall-iso script on a loop-device mounted VL5.9-Light-FINAL.iso  from my other ubuntu installation, then re-installed everything
from the ISO on CD. Nope.

The installation runs fine. When booting the system, when X should come up, it just hangs with a weird purple-ish
blurred vector linux login screen. Can't do anything else than reset and reboot.

Starting on the other ubuntu partition, mounting the VL-light and setting in inttab the runlevel to 2,
allows me to boot VL-light into textmode later.

If I try to startx from there, I get a different reaction. X doesn't start, I get a
"Fatal server error:
Caught signal 11.  Server aborting".
(See attached Xorg0.log for details)

HuhHuhHuhHuh??

My setup (certainly not the last high-end machine :-) )
Pentium III 550 Mhz
512MB RAM
Intel 440BX/ZX/DX -82443BX/ZX/DX Host Brigde
Matrox Graphics
MGA 1064SG Mystique graphics card (donno, 2 or 4 MB...)
(mga X server modul )
Philips 170B2 17" flat screen

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!