VectorLinux
April 23, 2014, 10:05:32 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Some application windows are not displaying.  (Read 1858 times)
newvec
Member
*
Posts: 4


« on: November 23, 2008, 03:43:15 pm »

Running Vector Linux Lite (5.9) with LXDE.  Recently some odd behavior has begun to occur.  Log into LXDE, start the session and open an application such as VLC then close it.  After some period of time if I attempt to relaunch VLC by clicking the icon it appears as nothing happens.  Viewing the running processes on the machine validates that VLC has been started and is running, just not visible on the screen; like it is hidden or something.  Firefox does not seem to be affected by this but VLC and XTerm start/run but do not display on any desktop.

Anyone experienced this issue before?  Recently installed VirtualBox but I do not think that should be an issue.
Logged
newvec
Member
*
Posts: 4


« Reply #1 on: November 23, 2008, 04:09:16 pm »

Ok, after some additional poking and prodding it appears to be related to VirtualBox.  If I start VirtualBox then close it "something" happens that causes some applications to no longer display.  Very odd...
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!