VectorLinux
October 22, 2014, 04:05:04 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Lost my taskbar and panel doesn't respond (Solved)  (Read 806 times)
thunderheights
Member
*
Posts: 55



« on: March 13, 2009, 07:34:41 am »

Lost my taskbar and panel doesn't respond in settings. (VL 6.0 Standard)

No bottom bar...no underscore, square, x at the right top of pages.

What have I done? Is this a simple mistake or a system failure....

am I drunk, high, lost, or just stupid?  Smiley just kidding!

Help Plz
« Last Edit: March 17, 2009, 02:24:02 am by thunderheights » Logged

Vector Linux 6.0   Laptop
2 GB RAM/1.9 GHz AMD Athlon X2 64/120GB HD dual booting w/ Win Vista
Vector Linux 5.9 Lite Desktop
64 MB RAM/ 754.36 MHz AMD Duron /30GB HD, (1/2 of which I'm sharing with Win XP)
lagagnon
Global Moderator
Vectorian
*****
Posts: 1922



WWW
« Reply #1 on: March 13, 2009, 07:50:16 am »

I'm sorry to tell you this but it is quite probably something you did.  Wink
At any rate try to restore your desktop by going to vasm, skel (to reset your settings)
Logged

"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3184



« Reply #2 on: March 13, 2009, 08:00:42 am »

If you are using the default xfce4 desktop, you can delete or rename your settings directory, reboot and you'll be back to factory defaults

Code:
mv ~/.config/xfce4 ~/.config/xfce4_old
Logged

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!