VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Lost my taskbar and panel doesn't respond (Solved)  (Read 890 times)

thunderheights

  • Member
  • *
  • Posts: 55
Lost my taskbar and panel doesn't respond (Solved)
« on: March 13, 2009, 08:34:41 am »

Lost my taskbar and panel doesn't respond in settings. (VL 6.0 Standard)

No bottom bar...no underscore, square, x at the right top of pages.

What have I done? Is this a simple mistake or a system failure....

am I drunk, high, lost, or just stupid?  :) just kidding!

Help Plz
« Last Edit: March 17, 2009, 03:24:02 am by thunderheights »
Logged
Vector Linux 6.0   Laptop
2 GB RAM/1.9 GHz AMD Athlon X2 64/120GB HD dual booting w/ Win Vista
Vector Linux 5.9 Lite Desktop
64 MB RAM/ 754.36 MHz AMD Duron /30GB HD, (1/2 of which I'm sharing with Win XP)

lagagnon

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1922
Re: Lost my taskbar and panel doesn't respond
« Reply #1 on: March 13, 2009, 08:50:16 am »

I'm sorry to tell you this but it is quite probably something you did.  ;)
At any rate try to restore your desktop by going to vasm, skel (to reset your settings)
Logged
"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll

M0E-lnx

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3237
Re: Lost my taskbar and panel doesn't respond
« Reply #2 on: March 13, 2009, 09:00:42 am »

If you are using the default xfce4 desktop, you can delete or rename your settings directory, reboot and you'll be back to factory defaults

Code: [Select]
mv ~/.config/xfce4 ~/.config/xfce4_old