VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Sluggish Tilda 9.6  (Read 1103 times)

marin

  • Member
  • *
  • Posts: 1
  • .
Sluggish Tilda 9.6
« on: March 20, 2009, 06:14:22 am »

animated roll up and down takes ~ 5 secs. I have nvidia driver 9643 which seems to work otherwise. glxgears makes ~ 200 FPS. XFCE and xorg.conf both have composite turned on. transparency is 'real'.

tilda is configured to take up 80% x 70% of the screen and animation time is 15000usec. sluggish either with doublebuffers on or off.

i removed the VL6 version and compiled from the original sources and is still the same slow and flickering like mad.

while still usable as a terminal it's no candy.

under LXDE animation works perfectly.

on VL5.9 was working fine.

Does anyone experience the same thing? What gives?
Logged
ATI 9550, 1.7G P4, 1G Ram, VL7 RC2 Std

lagagnon

  • Global Moderator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 1922
Re: Sluggish Tilda 9.6
« Reply #1 on: March 20, 2009, 06:48:02 am »

glxgears makes ~ 200 FPS.

What fps are you gettng under lxde? I suspect it will be the same. What nVidia chip? Because I have a 5-6 year old FX-5600 and it makes 2200FPS with glxgears, so I suspect if you are getting only 200fps that is your problem. But why under xfce is beyond me. You might want to look at /var/log/Xorg.0.log and see if there are any obvious error messages.
Logged
"As people become more intelligent they care less for preachers and more for teachers". Robert G. Ingersoll