VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: OK, where's me flash gone?  (Read 1372 times)

Chris H

  • Member
  • *
  • Posts: 29
OK, where's me flash gone?
« on: April 02, 2009, 11:34:17 pm »

Did the auto update this morning - seamonkey suite, and now firefox tells me I don't have flash installed. But it does work with Seamonkey.

Any idea how to get it working with ff again?

Ta.
Logged

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #1 on: April 03, 2009, 07:12:39 pm »

What did you update--SeaMonkey or Flash or both?
--GrannyGeek
Logged
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller

Chris H

  • Member
  • *
  • Posts: 29
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #2 on: April 04, 2009, 01:36:12 pm »

It was just the offered update for seamonkey.

Funny thing is, a reboot later and flash returned to firefox, so all sorted now.
Logged

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #3 on: April 04, 2009, 04:17:00 pm »

Reboots have been known to work miracles.<g> Glad you're back in business.
--GrannyGeek
Logged
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller