VectorLinux
July 28, 2014, 04:24:37 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OK, where's me flash gone?  (Read 1148 times)
Chris H
Member
*
Posts: 29


« on: April 02, 2009, 10:34:17 pm »

Did the auto update this morning - seamonkey suite, and now firefox tells me I don't have flash installed. But it does work with Seamonkey.

Any idea how to get it working with ff again?

Ta.
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #1 on: April 03, 2009, 06:12:39 pm »

What did you update--SeaMonkey or Flash or both?
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Chris H
Member
*
Posts: 29


« Reply #2 on: April 04, 2009, 12:36:12 pm »

It was just the offered update for seamonkey.

Funny thing is, a reboot later and flash returned to firefox, so all sorted now.
Logged
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #3 on: April 04, 2009, 03:17:00 pm »

Reboots have been known to work miracles.<g> Glad you're back in business.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!