Please support VectorLinux!

Author Topic: OK, where's me flash gone?  (Read 1356 times)

Chris H

  • Member
  • *
  • Posts: 29
OK, where's me flash gone?
« on: April 02, 2009, 10:34:17 pm »
Did the auto update this morning - seamonkey suite, and now firefox tells me I don't have flash installed. But it does work with Seamonkey.

Any idea how to get it working with ff again?

Ta.

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #1 on: April 03, 2009, 06:12:39 pm »
What did you update--SeaMonkey or Flash or both?
--GrannyGeek
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller

Chris H

  • Member
  • *
  • Posts: 29
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #2 on: April 04, 2009, 12:36:12 pm »
It was just the offered update for seamonkey.

Funny thing is, a reboot later and flash returned to firefox, so all sorted now.

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: OK, where's me flash gone?
« Reply #3 on: April 04, 2009, 03:17:00 pm »
Reboots have been known to work miracles.<g> Glad you're back in business.
--GrannyGeek
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller