VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: Liferea not launching  (Read 1541 times)

|nic|

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 168
    • My Blog
Liferea not launching
« on: April 25, 2009, 01:23:29 am »

Hi,

I installed Liferea from Gslapt using VL6 std. When launching nothing happens.
That's what i get when launching from terminal:

Quote
nic:$ liferea
Segmentation fault

Anyone an idea how to fix it?

greetz.
Logged
registered user #393337

stretchedthin

  • Administrator
  • Vectorian
  • *****
  • Posts: 3780
    • Opensourcebistro.com
Re: Liferea not launching
« Reply #1 on: April 25, 2009, 11:47:59 am »

Hi:
I just have time for a quick reply.
First of all install xulrunner and webkit with gslapt.

Then download liferea source at www.brothersoft.com/liferea-download-216981.html
Right click on the file and choose "extract here gzipped tar"
open the resulting file..right click on any white space in the file and choose "open terminal here"

Then..in the terminal..
.configure
make
make install (as root user)

I will be back tomorrow if you need to know more, unless someone else comes to help.

I think the wxgtk, upgrade did not sit well with this package, and it needs to be recompiled to see the changes.
Ken
« Last Edit: April 25, 2009, 12:15:31 pm by stretchedthin »
Logged
Vectorlinux screencasts and  tutorials can be found at....
http://www.opensourcebistro.com/blog1
http://www.youtube.com/user/vid4ken?feature=mhee

|nic|

  • Packager
  • Vectorite
  • ****
  • Posts: 168
    • My Blog
Re: Liferea not launching
« Reply #2 on: April 26, 2009, 01:47:14 am »

thx for the help stretchedthin   :)

greetz
Logged
registered user #393337