VectorLinux
October 22, 2014, 07:08:01 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Installation of lilo fails  (Read 1053 times)
third_day
Member
*
Posts: 1


« on: May 04, 2009, 03:49:15 pm »

Hi,

I am trying to install vector linux 6.0 standard gold on a laptop with the intel GM965 chipset.  When the installation reaches the point where lilo is to be installed, It gives me an error that the adapter is not recognized and it is falling back to text mode. I am able to successfully boot this hard disk installation using the cd.

 Is there a way to add a grub entry to a working linux menu.lst that will give me the option to boot vector?  the partition that vector is installed on is sda7 ( hd (0,6) in Grub. )

Any help you can render would be greatly appreciated!

Update


resolved the issue of adding a grub entry courtesy of this site:

http://www.varesano.net/blog/fabio/converting+boot+loader+lilo+grub


Vector looks great! Smiley

« Last Edit: May 04, 2009, 06:49:59 pm by third_day » Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!