VectorLinux
November 01, 2014, 12:42:27 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 090512 xpdf-3.02pl3 [VL6.0]  (Read 837 times)
toothandnail
Moderator
Vectorian
*****
Posts: 2527


« on: May 12, 2009, 01:56:28 am »

rbistolfi has built xpdf for VL 6.0.

Package: xpdf-3.02pl3-i486-1_slack12.1.tlz
MD5: e807a9373423c3c88ba823acb03b5905
Package Size: 1420 K
Installed Size: 8660 K

Sources:  http://vectorlinux.osuosl.org/veclinux-6.0/source/testing/x-apps/xpdf

Code:
xpdf: xpdf (PDF viewer for X)
xpdf:
xpdf: Xpdf is a viewer for Portable Document Format (PDF) files.
xpdf:
xpdf: xpdf was written by Derek B. Noonburg.
xpdf:
xpdf: The xpdf package requires the t1lib package to render Type 1 fonts.
xpdf:
xpdf:
xpdf:
xpdf:

This one is a security update:
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0146
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0147
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0165
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0166
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0799
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-0800
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-1179
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-1180
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-1181
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-1182
    http://cve.mitre.org/cgi-bin/cvename.cgi?name=CVE-2009-1183

After testing this package please stop back here and let us know how it works for you.
Logged
caitlyn
Moderator
Vectorian
*****
Posts: 2876


WWW
« Reply #1 on: June 01, 2009, 10:58:13 pm »

It seems to work just fine so far.  No problems at all.
Logged

eMachines EL-1300G desktop, 1.6GHz AMD Athlon 2650e CPU, 4GB RAM, nVidia GeForce 6150 SE video
CentOS 6.5 (will try VL64-7.1 soon)

Toshiba Satellite A135-S4727,  Intel Pentium T2080 / 1.73 GHz, 2GB RAM, Intel GMA 950

HP Mini 110 netbook, 1.6GHz Intel Atom CPU, 2GB RAM, Intel 950 video, VL 7.1
Joe1962
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 2499



WWW
« Reply #2 on: June 02, 2009, 06:21:52 am »

I will second that. Be advised that I never print though, so haven't tested that.
Logged

O'Neill (RE the Asgard): "Usually they ask nicely before they ignore us and do what they damn well please."
http://joe1962.bigbox.info
Running: VL 7 Std 64 + self-cooked XFCE-4.10
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #3 on: June 02, 2009, 02:47:43 pm »

It's working fine here. I don't do anything but look at PDFs, though, no printing.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
Pita
Vectorian
****
Posts: 1311


« Reply #4 on: June 02, 2009, 06:27:21 pm »

Prints perfectly with Epson LQ 300 USB connected.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!