VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Pages: 1 [2]

Author Topic: Back to vectoring with 6.0 - now the questions...  (Read 3661 times)

GrannyGeek

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 2567
Re: Back to vectoring with 6.0 - now the questions...
« Reply #15 on: June 13, 2009, 10:53:33 pm »

UPDATE ON PROGRESS :
Virtualbox installed and working...
Though I have to try xp or win2k as win98 only works in 16 color mode (yeech!)

Take a look at http://www.virtualbox.org/wiki/User_FAQ and scroll down to "Windows 98 guests" near the bottom of the page. You may be able to download a video driver for the virtual machine.
--GrannyGeek
Logged
Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller

haywire

  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 507
Re: Back to vectoring with 6.0 - now the questions...
« Reply #16 on: June 23, 2009, 02:10:57 pm »

I'll try it grannygeek, but I just sent off for more ram and I had good luck installing windows xp in virtualbox, so I think I'll just stick with that... xp runs a bit slow but thats because I have only 512 megs in the entire box, upgrading to 4 gigs that should fix that problem I hope!

I'm thankful for everyone's help, most everything is solved, except I have yet to get ARDOUR working... And there is no package available for vector

:(

Steven

Logged
Pages: 1 [2]