VectorLinux
November 20, 2014, 06:04:46 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: Back to vectoring with 6.0 - now the questions...  (Read 3231 times)
GrannyGeek
Packager
Vectorian
****
Posts: 2567


« Reply #15 on: June 13, 2009, 09:53:33 pm »

UPDATE ON PROGRESS :
Virtualbox installed and working...
Though I have to try xp or win2k as win98 only works in 16 color mode (yeech!)

Take a look at http://www.virtualbox.org/wiki/User_FAQ and scroll down to "Windows 98 guests" near the bottom of the page. You may be able to download a video driver for the virtual machine.
--GrannyGeek
Logged

Registered Linux User #397786

Happily running VL 7 Gold on  a Sempron LE-1300 desktop (2.3 GHz), 4 G RAM,  GeForce 6150 SE onboard graphics and on an HP Pavilion dv7 i7, 6 gigs, Intel 2nd Generation Integrated Graphics Controller
haywire
Vectorian
****
Posts: 507


« Reply #16 on: June 23, 2009, 01:10:57 pm »

I'll try it grannygeek, but I just sent off for more ram and I had good luck installing windows xp in virtualbox, so I think I'll just stick with that... xp runs a bit slow but thats because I have only 512 megs in the entire box, upgrading to 4 gigs that should fix that problem I hope!

I'm thankful for everyone's help, most everything is solved, except I have yet to get ARDOUR working... And there is no package available for vector

Sad

Steven

Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!