VectorLinux
October 23, 2014, 10:54:17 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: missing codecs in ffmpeg  (Read 1794 times)
InTheWoods
Vectorite
***
Posts: 302


« on: June 13, 2009, 07:17:19 pm »

It appears the versions of ffmpeg available for VL6.0 were not compiled with libxvid and libfaac. These are two codecs I need for my phone. Is there a reason for this or is it just an oversight?
Logged
flip city
Packager
Vectorite
****
Posts: 340


Way Out In HyperSpace


« Reply #1 on: June 14, 2009, 01:15:46 pm »

It appears the versions of ffmpeg available for VL6.0 were not compiled with libxvid and libfaac. These are two codecs I need for my phone. Is there a reason for this or is it just an oversight?

Check the repositiries for an updated ffmpeg package. I noticed one for vl6
Logged

InTheWoods
Vectorite
***
Posts: 302


« Reply #2 on: June 14, 2009, 06:32:11 pm »

I have tried both versions in the repository but neither seems to have the codecs that were available in 5.9 versions. Right now I have to do a two step process using ffmpeg then Avidemux (which uses an internal version of ffmpeg) to get the desired results.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!