VectorLinux
August 21, 2014, 05:36:58 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: scroll wheel not working  (Read 2693 times)
Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« on: June 16, 2009, 10:56:11 am »

The scroll wheel on my mouse recently stopped working. I plugged in a different mouse but the scroll didn't work on it either. Configuration problems? I don't think I've done anything to change mouse setup. Suggestions?
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
M0E-lnx
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 3179



« Reply #1 on: June 16, 2009, 11:34:16 am »

Vasm -> Xwindow -> Xconf
Logged

Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« Reply #2 on: June 16, 2009, 01:23:19 pm »

Well, I did that, but it didn't change the scroll problem.
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4019



« Reply #3 on: June 16, 2009, 05:20:08 pm »

Post the sections of your /etc/X11/xorg.conf that deal with "InputDevice".
Logged
Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« Reply #4 on: June 16, 2009, 05:36:09 pm »

Here is the mouse part of the "InputDevice" section of xorg.conf

Section "InputDevice"
Identifier  "Mouse0"
Driver      "mouse"
Option       "Protocol" "auto"
Option       "Device" "/dev/input/mice"
Option       "ZAxisMapping" "4 5"
EndSection
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« Reply #5 on: June 17, 2009, 04:40:54 am »

Well, now my scroll is working perfectly again.  Huh Thanks anyway.
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
nightflier
Administrator
Vectorian
*****
Posts: 4019



« Reply #6 on: June 17, 2009, 06:13:57 am »

Probably stray electrons  Wink
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!