VectorLinux
October 25, 2014, 03:54:39 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Visit our home page for VL info. To search the old message board go to http://vectorlinux.com/forum1. The first VL forum is temporarily offline until we can find a host for it. Thanks for your patience.
 
Now powered by KnowledgeDex.
   Home   Help Search Login Register  
Please support VectorLinux!
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I installed abiword but it does not appear  (Read 1076 times)
vlesperanza
Member
*
Posts: 15


« on: June 19, 2009, 07:19:57 am »

Hola mi problema es que instala el paquete abiword pero no me aparece en la pestaƱa de office.
------------------------------------------------------------------------------
my problem is that I install abiword but not on the menu for office. Huh
Logged
Daniel
Packager
Vectorian
****
Posts: 704


WWW
« Reply #1 on: June 19, 2009, 08:24:45 am »

Which version of VL are you using?
Logged

The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM
vlesperanza
Member
*
Posts: 15


« Reply #2 on: June 19, 2009, 11:49:23 am »

I use VL 6.0 Light
Logged
gamfa
Vectorite
***
Posts: 245



« Reply #3 on: June 19, 2009, 12:08:48 pm »

Did you run "Update Menu" from the "System" menu?
Logged

"Don't tell my cattle I have leather seats in my truck"

"I never let schooling stand in the way of my education"...Mark Twain
vlesperanza
Member
*
Posts: 15


« Reply #4 on: June 20, 2009, 05:51:26 am »

Did you run "Update Menu" from the "System" menu?
Thanks, that had to do! Grin
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!