VectorLinux

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Visit our home page for VL info. For support and documentation, visit the Vector Linux Knowledge Center or search the Knowledge Center and this Forum using the search box above.

Author Topic: I installed abiword but it does not appear  (Read 1186 times)

vlesperanza

  • Member
  • *
  • Posts: 15
I installed abiword but it does not appear
« on: June 19, 2009, 08:19:57 am »

Hola mi problema es que instala el paquete abiword pero no me aparece en la pestaƱa de office.
------------------------------------------------------------------------------
my problem is that I install abiword but not on the menu for office. ???
Logged

Daniel

  • Packager
  • Vectorian
  • ****
  • Posts: 704
    • TuxToys - Packages for VectorLinux 6.0
Re: I installed abiword but it does not appear
« Reply #1 on: June 19, 2009, 09:24:45 am »

Which version of VL are you using?
Logged
The following sentence is true. The previous sentence is false.

VL 6.0 SOHO KDE-Classic on 2.3 Ghz Dual-core AMD with 3 Gigs of RAM

vlesperanza

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Re: I installed abiword but it does not appear
« Reply #2 on: June 19, 2009, 12:49:23 pm »

I use VL 6.0 Light
Logged

gamfa

  • Vectorite
  • ***
  • Posts: 245
Re: I installed abiword but it does not appear
« Reply #3 on: June 19, 2009, 01:08:48 pm »

Did you run "Update Menu" from the "System" menu?
Logged
"Don't tell my cattle I have leather seats in my truck"

"I never let schooling stand in the way of my education"...Mark Twain

vlesperanza

  • Member
  • *
  • Posts: 15
Re: I installed abiword but it does not appear
« Reply #4 on: June 20, 2009, 06:51:26 am »

Did you run "Update Menu" from the "System" menu?
Thanks, that had to do! ;D
Logged